Thursday, August 21, 2008

Што се случува?

ОК нов обид да обновам нешто.

Значи тоа што некогаш беше http://makedoniaclimb.blogspot.com/ сега би треба да биде ова овде што ќе го читате.

Поздрав

No comments: