Wednesday, October 22, 2008

Неколки фотки од Монт Блан 2008

МОНТ БЛАН претходниот ден времето кога беше одлично


толку зборуваниот Кулоар на смртта

Сите заедно пред тргнување - од десно на лево, јас, Јане, Ана и Ненад.


Лево фотка се качуваме нагоре убаво се гледа какво е времето и каква е патеката:). Веднаш после Кулоарот на смртта.На симнување ја, Ненад и Ана.

Долу на враќање кон Домот Де Гуте непосредно пред местото каде што ја забележавме расфрланата опрема.

No comments: